Ügyvédek lazítás közben

Ügyvédek

Itt az évvége és ilyenkor mindenki szeret már egy kicsit lazítani és elengedni a gyeplőt és élvezni az egész éves hajtás gyümölcsét. Mi ügyvédek sajnos tényleg egész évben csak rohangálunk és hajtjuk az ügyfeleket és intézzük a rengeteg megbízásból eredő feladatokat, ezért kimondottan jól esik, hogy a cég felajánlotta, hogy egy csapatépítő lazítás gyanánt elmegyünk egy vidéki hotelbe, ahol az ügyvédek közül senki, semmilyen munkával és ügyféllel nem foglalkozhat. Ezért a szállodába érkezve mindenkinek le kellett adnia a mobilját és a laptopját, és csak és kizárólag a vezetékes telefonon lehetett minket elérni a családtagoknak. Természetesen vész esetére a főnökünkön keresztül lehetőség volt velünk beszélni.

Ügyvédek munka nélkül

Elmondhatatlan öröm volt amúgy az a tudat, hogy lesz három olyan nap, amikor semmivel sem kell foglalkozni, hatalmasakat tudnak az ügyvédek egymás között beszélgetni és az egész a relaxációról és a kikapcsolódásról szól. Természetesen hatalmas bulikat is terveztünk tartani, hiszen volt a szálloda mellett egy elképesztően hangulatos kis fogadó, amelyet ki is béreltünk az utolsó előtti napra, hogy ne kelljen másokat zavarnunk. Mert hát lássuk be az ügyvédek amikor elkezdenek mulatni, ott bizony kő-kövön nem marad, persze csak az elfogadható határok között. De ebben a fogadó tulajdonosa is benne volt, aki mint kiderült korábban szintén jogász volt, csak éppen elege lett a városi őrületből, és azért vette meg ezt az éttermet.

Ügyvédek bulizás közben

Nagyon fontos tudni rólunk, hogy mi nem az a decens, karót nyelt cég vagyunk, ahol olyan ügyvédek dolgoznak, mint a filmekben látott jogászok. Az ügyfelekkel szemben természetesen tökéletesen megfelelünk ennek a sablonnak, azonban amikor egymagunk vagyunk, akkor nálunk hangosabb és az életet lazán felfogó csapat kevesebb van. Ebből az ügyfelek rovására semmi sem mehet, de ettől egy ügyvéd nem is tart mert hosszú ideje kapjuk a jobbnál jobb értékeléseket és magasztalásokat az ugyvedajanlo.hu honlapon, amely arra jött létre, hogy értékelje az ügyvédek munkáját és visszajelzéseket kaphassanak azok az emberek, akik éppen jogászt keresnek.

Az oldal elkészítésében részt vett amúgy az egyik ügyfelünk is, aki elmondta, hogy akkora siker lett ez az oldal, hogy lassan ki kell majd bővíteni a szolgáltatásukat, mert már egyre többen kérik, hogy lehessen másfajta szűrőkön keresztül is leadni a véleményeiket, amelyek révén még szegmentáltabban lehet majd válogatni az új potenciális ügyfeleknek. Ebben a munkában kikérte a véleményemet és én a főnökömmel megbeszélve egy pár napot csak ezzel a céggel foglalkoztam, aminek eredményeképpen egy hosszú távú sikeres sztorit alapoztunk meg, és lehetővé tettük egy más megközelítésű értékelési rendszer elindítását is a weboldalon.

Úgy gondolom mellesleg, hogy a pihenést követően a csapat még sokkal jobban összekovácsolódott és a cég sikerei ezt teljesen alá is támasztották, aminek az évvégi bónusz volt a legjobb bizonyítéka.