Iroda kialakítás egy pajtában

Családi örökségünk volt már régóta egy lovarda a hozzátartozó épületekkel, azonban családi és üzletépítési elfoglaltságok következtében semennyi időt nem tudtunk vele foglalkozni az elmúlt években. Szerencsére lecsillapodtak az örvények körülöttünk és most már bele mertünk vágni, hogy kezdjünk is valamit ezzel a csodálatos környezetben lévő épületekkel. És miután teljes profilváltást is végrehajtottunk a családi vállalkozással, ezért úgy döntöttünk, hogy az iroda kialakítás projektet is ide tesszük át, mert az idegenforgalom lett cégünk vezérvonala.

Iroda kialakítás vidéken

Amikor kitaláltuk a koncepciót, hogy a lovarda legyen az iroda kialakítás központja, akkor először idegenkedett a család a gondolattól, azonban minél többet foglalkoztunk a gondolattal és vetettük bele magunkat az internet világába – gyakorlatilag professzionális Pinterest szakértők lettünk párommal – annál inkább tudtuk, hogy jó az ötletünk. Csak egy profi kivitelezőre volt már csak szükségünk, aki vidéki munkákat is tud vállalni.

iroda kialakítás

Amelis, az iroda kialakítás doyenje

Az egyik legjobb barátom ismertetett meg velük, akik szálloda, iroda és lakás felújítások és építések specialistái, és az összes létező szakipari munka mesterei. Amikor leültünk velük beszélgetni, hogy mit is jelent nekünk az iroda kialakítás, akkor egy hosszas beszélgetés alatt gyakorlatilag megismertük egymást, és nagyon hamar összecsiszolódtunk, azokkal a dolgokkal kapcsolatban, ami őket szakmai szemszögből a legjobban érdekelt. Amikor a harmadik találkozón kézbecsaptunk, tudtuk, hogy a legjobb kezekben lesz az iroda kialakítás folyamata.

Az épületek közül az egyik teljesen lakható volt, de mi mégis úgy döntöttünk, hogy a teljes egyediség érdekében a korábbi pajta épületében fogunk dolgozni és ott lesz az iroda kialakítás megvalósítva. Ebből az egyből nem akartunk engedni, bár próbáltak lebeszélni róla. Most, hogy már harmadik éve dolgozunk ott, maximálisan el tudom, mondani, hogy fantasztikus döntést hoztunk, mert a megrendelőink és a vendégeink, barátaink, családunk imádják az iroda „feelingjét” és egyediségét.

Mert az Amelis csapata annyira ráérzett a munka elejétől kezdve a célunkra, szándékunkra, hogy szinte sajátjukként építették, csinosították az épületet, és az iroda kialakítás során a lehető legtöbbet hozták ki a pajtából. Érdekes, hogy még a helyi sajtó és a körzeti TV is kijött forgatni a helyszínre, mert ilyet még ők sem láttak. És miután a profilunk a vidéki, falusi túrizmus népszerűsítése, ezért nagyon sokat költünk ennek az óvodákon és iskolákon belüli népszerűsítésére is és kezdeményezésünkre a Magyar Túrizmus Zrt is felvette az ajánlott idegenforgalmi látványosságok sorába, amely révén nagyon sok külföldi megkeresésünk is van, amelyeket lassan alig győzünk teljesíteni. De ez egy szív-szerelem vállalkozás lett, ahol a legkisebbek is sajátjukként élvezik a helyszínt, anélkül, hogy a számítógépek vagy a tabletjeik előtt ülnének.