Strandokra hűtőkocsival

Hűtőkocsi bérlés

 A haverokkal arra gondoltunk mekkora buli lenne a hazai strandokon valami egészen egyedi és különleges dolgot csinálni és fagyasztott termékeket árulni, de teljesen mást, mint amit az emberek várnának. ehhez a megoldás a hűtőkocsi bérlés adta volna, csak éppen fogalmunk nem volt arról, hogy merre induljunk el ilyen témában.

 Hűtőkocsi bérlés a netről

 Mi van??? Meg vagytok őrülve? Mi az, hogy a netről? Na jó, természetesen nem szó szerint kell érteni ezt, hanem úgy, hogy az emberek a neten keresnek rá arra, hogy hűtőkocsi bérlés, és így próbálják megtalálni azt a partnert, akivel a lehető legnagyobb harmóniában és együttműködésben tudnak hosszú távon dolgozni. Nekünk ebben sikerült is megtalálni azt a céget a hatarauto.hu oldalon, akiknél jobbat, ha akartunk volna sem tudtunk volna találni.

Hűtőkocsi bérlés profiktól

Kik is ők? Családban hallottam először róluk, akik mindenféle kocsikat kölcsönöznek, de senki sem emlékezett semmilyen kontaktra vagy adatra. Így nem maradt más, mint a neten rákerestem a cégre és azonnal meg is találtam őket. És érdekes, hogy az elsők között volt megtalálható a hűtőkocsi bérlés kategória az oldalukon. Nem maradt más, mint felhívni őket és elmenni hozzájuk, megbeszélni, hogy pontosan mik is a terveink, mennyire tervezünk hosszú távon és ebben ők tudnak-e partnereink lenni. Így leegyeztettem egy időpontot a következő hétre és a másik két társammal megbeszéltem, hogy irány a hűtőkocsi bérlés cég, hogy tudjunk haladni.

Eljött a napja, amikor kellett hozzájuk menni. Megmondom őszintén kicsit izgatott voltam, mert nem szeretek csalódni, azt egy égi jenek veszem, hogy akár pozitív, akár negatív élmény ér egy adott helyen. Nem tudom, valahogy ez a spirituális jelnek fogom fel. És még egy ilyen banálisan hétköznapi hűtőkocsi bérlés esetében is ragaszkodtam ahhoz, hogy az első megérzés alapján fogunk dönteni. És ezt a társaim is elfogadták, hiszen ismerjük egymást már évtizedek óta és ez idáig ez az elméletem tökéletesen működött.

Elmentünk a céghez, és már a belépés pillanatában tudtam, hogy jó helyen járunk a www.hatarauto.hu/hutoauto/ cégnél és innen bizony mosolyogva fogunk távozni és a hűtőkocsi bérlés projektünk bizony ki lesz pipálva. Kávézás közben beszélgettünk egy profi munkatárssal,a kit nem féltünk beavatni a titkunkba, hogy mit is és hogyan akarunk a strandokon a kocsikból forgalmazni, és ehhez mekkora gépjármű parkra lesz majd szükségünk. Mindent értett elsőre – ez megmondom őszintén a mai világban dicséretes dolog – és rögtön ki is mentünk terepszemlére, hogy élőben tudja megmutatni a jelenleg elérhető autóikat. Aztán természetesen hozzátette, hogy ezek a kocsik bármikor bővíthetők.

Megbeszéltük a társaimmal, hogy elsőre semmi szín alatt nem bérelnénk ki ötnél több kocsit, hiszen ennyi stranddal sikerült elfogadtatni a koncepciónkat, és anyagilag is ennyi fért bele a kísérletünkbe. A puding próbája az evés és nem szerettünk volna belefutni ennél nagyobb kalandba. Úgyhogy kézbe is csaptunk a nap végén a csapattal.